Kermiskoning en kermiskoningin schieten

Op maandag 11 september 2023 vond weer het gezellige en sportieve kermis koning en koningin schieten plaats bij het St. Jorisgilde Reusel. Er werd onder deskundige begeleiding van onze eigen schutters geschoten met de kruisboog op ons terrein aan het Gildepad. Aanvang 11.00 uur.

Na afloop is er voor de winnaar een beker beschikbaar en kan de koning en de koningin zich een jaar lang Kermiskoning en Kermiskoningin van het St. Jorisgilde Reusel noemen. Deelname en toegang is gratis. Kom met familie en bekenden om mee te doen aan deze happening. Iedereen die geen actief schutter is bij een gilde mag meedoen en heeft kans om de eer te mogen hebben dit jaar Kermis Koning of Koningin te worden.

Wil je niet schieten? Geen probleem, kom je vrienden, familie en bekenden aanmoedigen en uiteraard eindigt deze happening met heel veul Brabantse gezelligheid, zoals dat een gilde betaamt. Onze dansvloer wacht op de danser voor het prijsdansen op de tonen van gezellige muziek!! Het wordt weer een gezellige kermismaandag voor jong en oud.

Reacties zijn gesloten.